perjantai 3. syyskuuta 2010

Liikkeen näytös

paita&lippis: Givenchy, housut: Vivienne Westwood, kengät: Nike
Eilinen Liikkeen näytös oli menestys. Kaapelin merihalliin rakennettu katsomo ja parvi olivat pullollaan yleisöä. Näytöksessä esiteltiin kaikkien Liikkeessä mukana olevien suunnittelijoiden kokoelmat sekä yhteinen Deminalism-mallisto.

Jokaisella suunnittelijalla oli selkeästi oma tyylinsä, mutta Anna Komosen stailaus ja Timo Kaukolammen loistava musa pitivät kokonaisuuden kasassa. Vaatteisiin kannattaa käydä tutustumassa myös Liikkeessä, sillä läheskään kaikki yksityiskohdat eivät erottuneet lavalta.

Omia suosikkejani oli tietysti Dusty-miestenmallisto. Kokoelma oli ensi kesää, mutta olisin ottanut siitä mielelläni jo kaikkea täksi talveksi. Eniten pidin erilaisista housuista ja shortseista. Vaatteet ovat kiinnostavia, erilaisia ja silti helposti käytettäviä. Dusty valtaa pikku hiljaa maailmaa, sillä olen törmännyt merkin vaatteisiin jo Barcelonassa ja New Yorkissa.

Meikki&Hiukset
Meikistä ja hiuksista haluttiin vahvat jotta ne sitoisivat eri kokoelmia yhteen. Meikeistä vastasi MSCHIC-tiimi, hiuksista minä&Kristel.
Hiuksiin haettiin inspistä useammasta eri suunnasta. Innostuimme myös tekemään uusia kokeiluita jotka onnistuivat hyvin. Halusimme runsaan rakenteen joka ei olisi liian kihara, mutta ei myöskään krepattu. Teimme pohjat letittämällä mallien hiukset ranskanleteille ja sen jälkeen harjaamalla letit auki. Tuloksena oli runsas hiukan lainemainen rakenne. Muuten teimme letit taaksepäin, mutta päällisosa letitettiin kohti kasvoja jotta saimme ne kohoamaan voimakkaammin. Letityksen alle käytimme TIGI Catwalkin Frisky-spraygeeliä.
Yksi inspiraatioista tuli Pradan kampanjoista joissa on ollut hiuksiin painettuja muotoja. Teimme tämän sideharson avulla. Kun hiukset oli harjattu ja tupeerattu kevyesti, lakkasimme ne ja sidoimme kampausten ympärille harsoa. Poistimme ne vasta juuri ennen näytöstä. Loppuun vielä lisää lakkaa pintaa.

Itse asiassa tykkäsimme melkein eniten niistä sideharsoilla tehdyistä välivaiheista. Lookki oli tosi vaikuttava ja kovin Italian Vogue. Harjoituksissa siteet päässä juosseet mallit näyttivä kuin luksussairaalasta karanneilta. Pari mallia innostui siteistä niin että viritimme ne heille takaisin jatkoille.

1 kommentti:

Liike 10 kirjoitti...

Liike kiittää Mikkoa ja Kristeliä mahtavasta lookista! Kaikki näytti huippuhyvältä! KIITOS.