sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Glorian näytös

Kävin taas katsomassa Glorian näytöksen. Ohjaksissa oli ensimmäistä kertaa uusi päätoimittaja Sami Sykkö. Show oli tuttua laatua. Näytöksessä esiteltiin tämän syksyn muotia ja se oli jaettu teemoihin eri tyyli-ikonien mukaan. Nina Kurkinen avasi sisääntulot omaksumalla roolit Marlene Dietrichistä Kate Mossiin. Ja hän jopa oikeasti näytti heiltä. Paikalla oli kuitenkin myös aito ikoni. Lenita oli toiminut yhtenä inspiraatioista ja hän oli itse myös lavalla. Ja valloitti kaikki. Näytöslavojen konkari varasti kieltämättä koko shown.

Istuimme ihan lavan vieressä, mutta pokkarilla ei näytöksestä paljon kuvia saanut. Kohokohtia olivat tietysti Kaarina K:sta haalitut aarteet kuten Balmainin jakku, mutta mukana oli muutakin kiinnostavaa. Tykkäsin Selectedin puvuista ja myös Sand yllätti positiivisesti.

Näytös jatkui kutsuvierastilaisuudella josta bongasin heti Impulsin Ninan. Hän oli tiimeineen hoitanut koko näytöksen valtaisan hiusurakan. Hiukset oli myös tehty eri ikoneiden inspiroimina. Lavalla nähtiin esimerkiksi lauma Lenitaksi kiharrettuja pörröpäitä.

Kimppakuva musta ja Ninasta: Mariela, muut kuvat omia. Takki: Tiger of Sweden, housut: H&M, paita: McQ by Alexander McQueen, huivi: Louis Vuitton, kengät YSL