torstai 23. syyskuuta 2010

it-laukun paluu

Juuri kun laukkuvillitysten väitettiin rauhoittuneen, Cèline korjasi asian. Muotiviikkojen ehdoton ykkönen on ollut Cèlinen "Luggage". Laukku roikkui joka toisen mallin käsissä ja näytti koko ajan paremmalta. Tuhti laukku on kuin suoraan klassikko. Yksinkertainen ja laadukas. Cèline oli muutenkin merkkinä monien suosikki ja vahvassa nousussa.

Kävin tutkimassa laukkuja Harrodsilla ja ne olivat kyllä todella hienoja. Ja kuulemma menevät melkein heti kun tulevat. Heillä oli vain yksi iso mustana, ja senkin osti joku samalla kun pyörin osastolla.

Muuten laukuista voisi mainita Givenchyn, jota näkyi paljon eri versioina, sekä tietysti kestosuosikki Balenciagan joka näytti pitävän pintansa. Chaneliin en paljoa enää malleilla törmännyt. Kaikilla miehillä oli joko selkäreput tai salkut.

Kuvat: Jak&Jill ja omia

2 kommenttia:

stellagee kirjoitti...

heh, juuri omassa blogissani hihittelin it-laukkubuumia ja siihen liityviä asenteita, ja kappas, homma taitaa olla taas ajankohtainen. huh.

ei kai, kaunis laukkuhan tuo. omalla toivelistalla on edelleen viime kauden trendilaukku ps1 tai sitten reed krakoffin musta tote, joka etäisesti mukailee sekä edellämainittua ps1:stä että birkiniä. erittäin hieno.

mv kirjoitti...

Olen miettinyt mistä it-laukku syntyy. TUossakin vain oli jotain hienoa mikä erotti sen kaikista muista. Luggage on sen verran simppeli, että se menisi hyvin kundeillekin shopper-henkisenä. Kävelin laukun kanssa onnellisena ympäri Cèlinen tiskiä, mutta sitten piti luopua. Ainoaksi miinukseksi, tai siis hinnan lisäksi toiseksi sanoisin painon. Kassi oli tosi raskas jo tyhjänäkin, mikä tosin kertoi myös laadusta.